STABILIZOVANÉ 63CM TERÁRIUM NA MIERU

Radi vytvárame unikátne produkty na mieru, ktoré presne odrážajú Vaše predstavy a požiadavky. Každý projekt je pre nás výzvou a príležitosťou ukázať naše remeselné zručnosti a kreatívne myslenie. Prednedávnom sme splnili sen nášmu klientovi, ktorý chcel mať zeleň v domácnosti, no nechcel sa o ňu moc starať. Prišli sme preto s riešením…

Ručne sme vyrezali každé sklo a spojili ho do jedinečného 63 cm geometrického tvaru, ktorý okamžite upúta pozornosť. Celé terárium je vytvorené na mieru, podľa špecifických požiadaviek nášho klienta, čo z neho robí skutočne originálny kúsok.

Interiér terária obsahuje stabilizovaný mach, ktorý vyniká sýtozelenou farbou a nevyžaduje žiadnu starostlivosť. Tento druh machu sme špeciálne ošetrili, aby si dlhodobo zachoval farbu a štruktúru bez potreby vody či svetla, čím sa stáva ideálnym prvkom pre dizajnové interiéry.

Vytvorenie tohto terária bol pre nás proces plný precíznosti a kreativity. Každý krok, od návrhu po realizáciu, bol zameraný na vytvorenie exkluzívneho a esteticky dokonalého diela. Táto harmonická kombinácia ručnej práce, prírodných materiálov a klientových požiadaviek viedla k vzniku unikátneho dekoratívneho prvku, ktorý sa stane dominantou akéhokoľvek priestoru.

Dotyk prírody, originality a umenia.” Takto zneli slová terajšieho majiteľa tohto stabilizovaného terária pri prevzatí.

Ak máte špecifickú predstavu alebo nápad a hľadáte jedinečný dizajn a kvalitu, ktorá vydrží, aj takéto terárium môže byť tým, čo dodá Vášmu domovu nádych luxusu a prírody. Neváhajte nás kontaktovať – s radosťou premeníme Vašu víziu na realitu!

Zanechať komentár