SPOZNAJTE NÁS A NAŠU PRÁCU BLIŽŠIE

Viete kto stojí za vitrážnymi rastlinnými teráriami? My. Otec & dcéra.

Rastlinné teráriá v obyčajných zaváraninových fľašiach nepredávame, ani ich nemáme. Svoje konštrukcie si vlastnoručne navrhujeme a vyrábame. Každé jedno terárium je zložené z niekoľkých skiel, ktoré si vlastnoručne vyrezávame, páskujeme a spájame. Jednotlivé konšktrukcie prejdú našimi rukami mnohokrát.

Od samého začiatku máme jedno poslanie – obnoviť históriu rastlinných terárií a nájsť im miesto vo Vašom každodennom živote. 

Charakteristickým znakom našich sklenených konštrukcií je čistý tvar a precízne ručné spracovanie.💠 Všetky produkty vyrábame tak, aby ste mohli oceniť čaro vitrážových rámov, v ktorých vyzdvihujeme prirodzenú krásu rastlín. Popri funkčných vlastnostiach uprednostňujeme vizuálnu stránku. Chceme, aby naše rastlinné ekosystémy osviežili každý interiér, bez ohľadu na to, či ide o bytový priestor, kanceláriu, reštauráciu alebo hotel. 

Keď sme vytvorili Naturium, od začiatku sme vedeli, že si chceme zachovať plnú kontrolu nad výrobným procesom. Do každého výrobku vkladáme svoj čas, kreativitu a lásku. U nás nájdete všetky produkty, vrátane rastlinných terárií, obrazov a váz, pretože každý z nich je výsledkom našej ručnej práce.

Pozdvihnite svoj vnútorný priestor pomocou rastlinných ekosystémov, ktoré prinesú krásu prírody do Vášho interiéru. Preskúmajte celý rad štýlov a veľkostí, a vytvorte si vlastnú zelenú oázu. Ideálne pre domácnosti, kancelárie alebo darčeky. Naše vitrážne rastlinné teráriá ponúkajú dotyk prirodzeného šarmu a sofistikovanosti bez námahy.

Nie je to tak dávno, čo sme obdivovali prácu s farebným sklom. Túžba pracovať s ním sa stala realitou a konečne ho aj Vy na vlastné oči môžete obdivovať spolu s nami.🤍

Každý vitrážny obraz či zrkadlo vyrábame s odlišnými farbami a štruktúrami skla, vďaka čomu je každý kus unikátny — nikdy sa nebude opakovať.🤞🏼

Nechajte si u nás vyrobiť niečo unikátne pre seba a Váš priestor, kde to bude hrať farbami.

Podľa požiadavky vieme vytvoriť personifikovaný vitrážny obraz na mieru s vlastným výberom farieb či štruktúr skla. Kontaktujte nás pre svoj vlastný obraz či už telefonicky, mailom alebo navštívte našu predajňu na Záhradníckej 27 v Bratislave.

Zanechať komentár